iHair +36 30 526 5672

A hőillesztéses hajhosszabbítás folyamata

пишува Питер Јухас ekkor December 01, 2016

Webáruházunkban minden póthaj vásárlás alkalmával kitudod választani a megfelelő struktúrát.

A másik nagy kérdés általában a póthaj hossza. A legtöbben 50 és 60 cm-es póthajat rakatnak fel, ezek hátközépig, illetve derékig érnek. Extrém esetekben 70 cm-es hajakat is hordanak. Ha szeretnéd látni, körülbelül meddig érnek a bizonyos póthaj hosszok, со кликнување тука az elkészült munkáinkat megtekintheted. Minden kép mellett megtalálod a haj hosszát és színét is.

Szóval miután sikerült kiválasztanod a számodra tökéletes póthajat, következik a szakember kiválasztása. Fontos, hogy olyan hajhosszabbítót válassz, aki garanciát vállal a munkájára. Amiket érdemes számba venni:

  1. referencia munkák (már elkészült, fotóval dokumentált hajhosszabbítások)
  2. ajánlások (milyenek a visszajelzések?)
  3. háttér (a saját lakásán fogad vagy egy üzletben, ahol rendelkezésre állnak a megfelelő eszközök)
  4. számlaképesség (ha nem kapsz számlát, hogyan érvényesíted a garanciát???)

A hőillesztéses hajhosszabbítás folyamata

Megvan a póthaj és a szakember, aki felrakja. (lehetőleg az iHair valamelyik szakembere)

A legjobban bevállt és legelterjedtebb hajhosszabbítási technika a hőillesztéses hajhosszabbítás, ezt fogjuk bemutatni. Mi is ezt a technikát részesítjük előnyben, mert nem roncsolja a saját hajat és hagyja levegőhöz jutni a fejbőrt, észrevétlenül el lehet készíteni és ez a legkényelmesebb típusú póthaj viselet.

Ha már volt fent póthajad, azt soronként eltávolítjuk. A leszedés időigényes folyamat, mert nagyon óvatosan kell a póthajat elválasztani a saját hajtól. A leszedés általában 1-2 órát vesz igénybe. A leszedett póthajat újra fel lehet használni, így ha szeretnéd újra tincsezzük kristálykeratinnal és előkészítjük az újboli felhelyezéshez. Ha elkészültünk a leszedéssel, a saját hajadat alaposan megmossuk és felfrissítjük a fejbőrödet egy masszázzsal. Lehetőséged van kérni a felrakás előtt hajszerkezet újjáépítést, ez egy több alkalmas haj regeneráló kúra, aminek a segítségével a rossz minőségű, száraz és töredezett hajat feltöltjük tápanyagokkal és újra ragyogóvá varázsoljuk.

A hajhosszabbítást mindig leválasztott soronként lentről felfelé haladva készítjük. A sorokat mérnöki pontossággal választjuk le a lehető legtermészetesebb végeredmény eléréséhez. Általában ketten dolgozunk, így sokkal gyorsabban lehet haladni. Átlagosan 150 tincs hajat szoktunk felrakni, ez egy óra alatt el is készül.

Ha felraktuk a hajat, igény esetén összevágjuk és göndörítjük vagy összevasaljuk. A nálunk kapható hajhosszabbítás csomagok mindegyike tartalmazza az ingyenes összevágást és göndörítést, illetve vasalást.

Ha te is szeretnél hajhosszabbítást, keress meg minket telefonon (06 30 99 345 39) vagy Facebookon!

мислења

Забележете дека коментарите мора да бидат прифатени пред да бидат објавени


ПОДВИД НА ТОП