iHair +36 30 526 5672

Продолжување на косата

пишува Питер Јухас потоа 12 ноември 2016 година

Hajhosszabbítás alatt a saját haj, póthajjal (donor hajjal) való illesztését értjük. A hajhosszabbítás több módját ismerjük, közülük is a legtöbbet használt technika a hőillesztés. A hőillesztés folyamán a póthaj tövét hőre olvadó ragasztóval (kristálykeratinnal) készítjük elő a hajhosszabbításhoz. Maga a folyamat fájdalommentes és nem látszik a végeredmény, külső szemlélő számára láthatatlan. Fontos, hogy a póthaj színe és textúrája megegyezzen a saját hajéval!

салон за продолжување на косата

Napjainkban rengetegen hordanak póthajat a környezetük tudta nélkül. Minden vendégünk maximális diszkréció mellett élvezheti szolgáltatásainkat. Nálunk a póthaj és a hajhosszabbítás is egy fedél alatt elérhető, nem szükséges több céget felkeresni, ha hosszú hajat szeretnél. Póthajaink a lehető legjobb minőségűek, egyező szálirányú, különböző textúrájú hajaink vannak 40-70 cm-es hosszúságig.

A hossz kiválasztása fontos tényező a várt végeredmény és a végösszeg szempontjából is! Egyértelmű, hogy minél hosszabb hajat szeretnél, annál hosszabb és nagyobb tömegű póthajra van szükséged. Viszont ez a két tényező határozza meg a végösszeget is. A hajhosszabbítás árainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfizethető legyen, de a minőségből nem engedünk! Nálunk a minőség az első, ebből nem engedünk!

2 мислења
пишува Szklenár Klaudia ekkor June 16, 2019

☺️

пишува Frizolia Diana ekkor June 16, 2019

Rengeteg gyönyörű hajválaszték van látszik hogy minőségi hajak és az áruk is megfizethető!?

мислења

Забележете дека коментарите мора да бидат прифатени пред да бидат објавени


ПОДВИД НА ТОП